Det finnes flere fordeler med elektrisk tannbørste, men først: La oss introdusere vår. Jordan Clean Smile Elektrisk tannbørste er laget i samarbeid med Wilfa og kommer i miljøvennlig emballasje uten plast. Tannbørsten kombinerer effektiviteten av en elektrisk tannbørste med brukervennligheten av en manuell en.

1. Bedre pusseteknikk

Det er et kjent problem at flere av oss pusser tennene for hardt, og faktisk er det så mange som tre av fire. Her har elektrisk tannbørste en klar fordel: Den stopper nemlig automatisk om du er for hardhendt under tannpussen. Dette kan også redusere slitasjeskader på tennene.

2. Lettere å følge 2 minutter-anbefalingen

Tannleger og tannpleierforeningen anbefaler at du pusser tennene i to minutter. Det kan virke lenge når du står der og pusse tennene, men det er verdt det for å opprettholde god munnhygiene og sunne tenner. Vår elektriske tannbørste har en innbygget timer som sørger for at du pusser tennene lenge nok.

3. Rundt børstehode

Husker du at en tann har fem flater når du rengjør tennene? Elektrisk tannbørste har et rundt børstehodet som er spesialdesignet for å komme godt til mellom hver enkelt tann. Der den manuelle tannbørsten krever riktig pusseteknikk, vil den elektriske gi deg litt ekstra hjelp for dyp rengjøring mellom tennene.

Husk å bytte børstehode

I likhet med vanlige tannbørster som bør byttes hver tredje måned, er det viktig å huske på at børstehodet på den elektriske tannbørsten også må byttes. For når busten blir slitt, er den ikke like effektiv på rengjøring og plakkfjerning. Klinisk forskning viser at en ny tannbørste alltid vil fjerne mer plakk en enn utslitt – og kan på den måten bidra til renere og sunnere tenner.

Husk derfor å bytte børstehodet på din elektriske tannbørste hver tredje måned – eller tidligere om du legger merke til at børstehodet er slitt. Trekk børstehodet rett av, og sett på nytt på samme måte.

Husk: Ett minutt på hver kjevehalvdel og mye er allerede gjort for god munnhelse.

Relaterte artikler

Kvinne pusser tennene med Jordan tannbørste.

Pusse tennene før eller etter frokost?

Et spørsmål som har splittet familier og tannleger i generasjoner. OK – det er kanskje en overdrivelse, men temaet er uten tvil omdiskutert. Så la…

Les mer
Jente børster tennene med jordan barnetannbørste.

Hva er barnebelegg?

Misfarging på tennene til barn kalles ofte «barnebelegg». Mange tror det bare kommer av dårlig tannstell, men det er ikke tilfellet. Så hva er egentlig…

Les mer
Jordan tannbørste og tungeskrape

Sopp på tungen? Dette kan du gjøre

Hva er sopp på tungen? Hva skyldes det – og ikke minst hvordan bli kvitt munnsoppen? Her får du svar på alt du lurer på.

Les mer