Det er ikke hverdagskost å få et TV team fra BBC StoryWorks på besøk, men nettopp det skjedde hos oss i Jordan. Et filmcrew kom til Norge og Jordans hovedkontor på Skøyen i Oslo for å intervjue ildsjelene bak Jordan Green Clean – en gjeng dyktige fagpersoner som er lidenskapelig opptatt av bærekraft.

Bakgrunnen for besøket var at BBC StoryWorks ønsket å lage en serie med mini-dokumentarer fra kosmetikkindustrien, og de var på utkikk etter en nordisk aktør de kunne sette søkelyset på i serien.

Mini-dokumentaren ble lansert i forbindelse med Cosmetics Europe’s Annual Conference i Brüssel 10. juni, og blir også vist på Cosmetics Europe “Essentials For Daily Life” website. Du kan selvfølgelig se den her:

Bærekraft, effekt og smak

Temaet i dokumentaren er bærekraft og viktigheten av å ha et produkt som leverer både estetisk og funksjonelt.

– Da vi fikk ideen om å lage en mer bærekraftig tannkrem gikk vi først til forbrukerne. De var alle interessert i en mer naturlig tannkrem. Men det viktigste for oss var at vi ikke skulle gå på kompromiss med verken effekten eller smaken på tannkremen, forteller Ingvild Øiesvold Brataas, Innovasjonssjef Tannkrem.

Gå bak kulissene

“Essentials for Daily Life” er en dokumentarserie som gir et innblikk “bak kulissene” hos dynamiske og innovative aktører innen kosmetikk- og personlig pleie-sektoren. Samtidig utforsker de hva sektoren gjør for å forbedre menneskers liv, støtte planeten og forbedre produktene. Serien er laget av BBC Storyworks og Cosmetics Europe, en bransjeorganisasjon for kosmetikk.

Ønsker du å se flere av episodene BBC StoryWorks har laget? Her finner du hele prosjektet.

Green Clean-serien

Den bærekraftige tannbørsten vår Jordan Green Clean ble tatt i mot svært godt i markedet, og derfor har vi utvidet Green Clean-serien med flere bærekraftige produkter. I tillegg til Green Clean tannbørste for voksne og Green Clean Kids, så har vi nå: Tannkrem, flosser, og tannstikkere.

Relaterte artikler

Ultralite tannbørste.FOTO

Miljøvennlig tannbørste? Ja, visst er det mulig

Miljø er i fokus i større grad enn noensinne – og det er det selvfølgelig hos oss også. Derfor har vi lansert to nye tannbørster…

Les mer

Hvordan få mest mulig ut av tannkremtuben

Opptatt av å ta grønne valg i hverdagen? Da kjenner du kanskje til Green Clean allerede. Men har du lagt merke til baksiden på tuben?…

Les mer

Hvorfor velge ultrasoft bust?

En ultrasoft bust er ekstra skånsom mot både tenner og tannkjøtt. Mange pusser nemlig tennene for hardt. Ved å velge en tannbørste med ultrasoft bust…

Les mer