Jordan Green Clean film for Cosmetics Europe series

I juni 2020, ble en Cosmetics Europes mini-dokumentarserie produsert av BBC Storyworks om kosmetikkprodusenter som jobber for å gjøre hverdagsprodukter mer bærekraftige lansert. Jordan Green Clean er et av produktene som trekkes frem.

BBC StoryWorks hos Jordan

Det er ikke hverdagskost å få et TV team fra BBC StoryWorks på besøk, men nettopp det skjedde hos oss i Jordan. Et filmcrew kom til Norge og Jordans hovedkontor på Skøyen i Oslo for å intervjue ildsjelene bak Jordan Green Clean – en gjeng dyktige fagpersoner som er lidenskapelig opptatt av bærekraft.

Bakgrunnen for besøket var at BBC StoryWorks ønsket å lage en serie med mini-dokumentarer fra kosmetikkindustrien, og de var på utkikk etter en nordisk aktør de kunne sette søkelyset på i serien.

Mini-dokumentaren ble lansert i forbindelse med Cosmetics Europe’s Annual Conference i Brüssel 10. juni, og blir også vist på Cosmetics Europe “Essentials For Daily Life” website. Du kan selvfølgelig se den her:

Bærekraft, effekt og smak

Temaet i dokumentaren er bærekraft og viktigheten av å ha et produkt som leverer både estetisk og funksjonelt.

– Da vi fikk ideen om å lage en mer bærekraftig tannkrem gikk vi først til forbrukerne. De var alle interessert i en mer naturlig tannkrem. Men det viktigste for oss var at vi ikke skulle gå på kompromiss med verken effekten eller smaken på tannkremen, forteller Ingvild Øiesvold Brataas, Innovasjonssjef Tannkrem.

Gå bak kulissene

“Essentials for Daily Life” er en dokumentarserie som gir et innblikk “bak kulissene” hos dynamiske og innovative aktører innen kosmetikk- og personlig pleie-sektoren. Samtidig utforsker de hva sektoren gjør for å forbedre menneskers liv, støtte planeten og forbedre produktene. Serien er laget av BBC Storyworks og Cosmetics Europe, en bransjeorganisasjon for kosmetikk.

Ønsker du å se flere av episodene BBC StoryWorks har laget? Her finner du hele prosjektet.

Green Clean-serien

Den bærekraftige tannbørsten vår Jordan Green Clean ble tatt i mot svært godt i markedet, og derfor har vi  utvidet Green Clean-serien med flere bærekraftige produkter. I tillegg til Green Clean tannbørste for voksne og Green Clean Kids, så har vi nå: Tannkrem for voksne, flosser, og tannstikkere.

Green Clean serie