Nyhet: Elektrisk tannbørste fra Jordan

Vi har kombinert Jordan og Wilfas ekspertise og teknologi for å gi deg de nye Jordan Clean Smile elektrisk tannbørste og refillbørstene!  

Jordan Elektrisk tannbørste

Inspirert av skandinavisk design og brukervennlighet, har vi kombinert effektiviteten av en elektrisk tannbørste med brukervennligheten av en manuell en, når vi har utviklet vår nye elektriske tannbørste i samarbeid med det ledende skandinaviske elektroniske selskapet, Wilfa.

Effektiv rengjøring

Vår nye elektriske tannbørste, Jordan Clean Smile, gir en effektiv rengjøring av tennene, og med to hastighetsmodus kan du velge den foretrukne intensiteten. Tannbørsten har også et langvarig batteri, som gir deg en måned børstetid per lading! I tillegg vet vi at hverdagen er travel og at det er lett å glemme å lade. Derfor har vi utviklet et hurtigladealternativ som gir deg én ukes børstetid på bare 20 minutter.

Den innebygde timeren hjelper deg å følge pusseanbefalingen på to minutter, og trykksensoren forhindrer hard børsting – alt for å sikre at du får den beste børsteopplevelsen.

Hvorfor velge elektrisk tannbørste?

Elektriske tannbørster har dokumentert effekt og er bevist å fjerne mer plakk enn en manuell tannbørste. De gjør meste av jobben for deg, og gir et større antall børstebevegelser per rengjøring sammenlignet med å pusse med en vanlig tannbørste.

Studier har vist at folk er mer fokuserte når de pusser tennene med en elektrisk tannbørste da du må pusse hver overflate av tannen hver for seg. Dermed får du også bedre rengjøringsresultat. Den innebygde timeren du finner i elektriske tannbørster, sørger også for at du pusser lenge nok. Det er dokumentert at børsting i to minutter fjerner i gjennomsnitt mer plakk enn børsting i 45 sekunder.

Det er kjent problem at flere av oss pusser tennene for hardt, og faktisk er det så mange som tre av fire. Her har elektrisk tannbørste en klar fordel: Den stopper nemlig automatisk om du er for hardhendt under tannpussen. Dette kan også redusere slitasjeskader på tennene. Elektriske tannbørster kan også være svært nyttige for alle med begrenset mobilitet da den er veldig enkel å bruke.