Finn din tannbørstefavoritt

Jordans tannbørster finnes i flere ulike former og design. Har du funnet din favoritt-tannbørste?

favoritt-tannbørste

Jordan ønsker til en hver tid å være det prefererte tannbørstemerket og bruker mye tid og ressurser på å utvikle tannbørster som nettopp matcher dine preferanser. Velg mellom flere ulike design og børsteegenskaper.

Jordan Individual

Jordan Individual er en helt spesiell tannbørste som har vunnet flere designpriser. Hovedfokuset til Individual er design og derav navnet Design Collection. Hvorfor skal ikke tannbørsten du bruker to ganger om dagen være stilig og samtidig matche badet ditt? Individual kommer til enhver tid i 12-18 ulike design og en ny kolleksjon kommer hvert år.

Jordan Shiny White

Jordan Shiny White er en tannbørste som i tillegg til et flott skaftdesign er verdens første tannbørste med en polerende strukturbust og Whitening AirPad. Den unike kombinasjonen av bust og AirPad fjerner misfarging fra tennene på en skånsom måte. Studier viser at Shiny White fjerner opptil 50% mer misfarging enn konkurrerende whitening-tannbørster.

Jordan Clean Between

Jordan Clean Between er en tannbørste med revolusjonerende bustteknologi, som sikrer bedre rengjøring mellom tennene og gir en helt ny pusseopplevelse! Tannbørsten har ultratynne fibre med spisset bust som sikrer dyprens mellom tennene og gir en følelse av ekstremt glatte tenner! Liker du Clean Between blir den for alltid din favoritt!

Jordan Total Clean

Jordan Total Clean tannbørsten består av et multifunksjonelt hode inkludert en ”active tip”, skånsom bust for tannkjøtt samt tungeskraper. I tillegg er selve håndtaket fleksibelt samt enkelt å holde i.

Clinic Gum Protector

Clinic Gum Protector. “Feedbacksystemet” gjør at børsten sier fra når du pusser for hardt ved å bøye seg tilbake. Tannbørsten har en læringseffekt som gjør at du etterhvert pusser med riktigere trykk. På denne måten blir tannpussen mer skånsom mot tannkjøtt og tenner.