friske tenner

Jordan lanserer nå 1-2-3, et enkelt og komplett system med optimalt resultat. Tanntråd, tannbørste med tannkrem og munnskyll i riktig rekkefølge fjerner opptil 22% mer plakk, gir optimal beskyttelse mot hull og et sunnere og friskere tannkjøtt. Hva venter du på? Start den gode vanen i dag!

Her får du våre tre steg til friske og vakre tenner:

1. Rens

Du bør alltid starte tannpleierutinen med å bruke tanntråd. Daglig bruk av tanntråd rengjør mellom tennene, også der tannbørsten ikke kommer til. Bruker du tanntråd før tannbørsten fjerner du matrester og plakk mellom tennene og så pusser du det bort etterpå. I tillegg fester fluoren seg bedre på rene tannflater. Finn den tanntråden som passer dine tannmellomrom. Jordan har ulike tanntråder i ulik tykkelse og struktur.

Se vårt utvalg av interdentalprodukter

2. Puss

Puss tennene med fluortannkrem to ganger om dagen, morgen og kveld. Bruk god tid på hver tann og lag gjerne et system som sikrer at du husker å pusse alle flater. En god tannpuss bør vare omtrent 2 minutter.

Se vårt utvalg av tannbørster og tannkrem

3. Skyll

Etter tanntråd og tannbørste med tannkrem anbefaler vi at du avslutter med å skylle munnen med et fluor – eller munnskyll. Mange skyller munnen med vann etter tannpussen, da skyller de samtidig bort fluorbeskyttelsen som tannkremen gir. Skyller du munnen med munnskyll som inneholder fluor bevarer du fluorbeskyttelsen og sikrer langvarig frisk pust. Unngå munnskyll som innholder alkohol, da unngår du irritasjon og uttørking av slimhinnene i munnen.

Relaterte artikler

Kvinne pusser tennene med Jordan tannbørste.

Pusse tennene før eller etter frokost?

Et spørsmål som har splittet familier og tannleger i generasjoner. OK – det er kanskje en overdrivelse, men temaet er uten tvil omdiskutert. Så la…

Les mer
Jente børster tennene med jordan barnetannbørste.

Hva er barnebelegg?

Misfarging på tennene til barn kalles ofte «barnebelegg». Mange tror det bare kommer av dårlig tannstell, men det er ikke tilfellet. Så hva er egentlig…

Les mer
Jordan tannbørste og tungeskrape

Sopp på tungen? Dette kan du gjøre

Hva er sopp på tungen? Hva skyldes det – og ikke minst hvordan bli kvitt munnsoppen? Her får du svar på alt du lurer på.

Les mer