Miljøvennlig tannbørste: Green Clean

Vår mest miljøvennlige tannbørste til nå, Jordan Green Clean, er utformet med både deg og miljøet i tankene, slik at du kan ta vare på tennene dine med ekstra god samvittighet.

Jordan Green Clean

– Skandinavisk design handler like mye om estetikk som det handler om funksjonalitet. For meg er bærekraft også en stor del av det, sier Andreas Engesvik, designeren bak Jordans nye miljøvennlige tannbørste.

Bærekraft uten kompromiss

Med sitt moderne design, ergonomiske håndtak og kvalitetsbust, kombinerer vår miljøvennlige tannbørste Jordan Green Clean funksjonalitet og bærekraftige materialer. I designprosessen har ingenting blitt overlatt til tilfeldighetene, og alle materialene er nøye valgt med miljøet i tankene.

Faktisk er hele 90 prosent av det totale produktet (emballasje inkludert) laget av resirkulert materiale, noe som minimerer ressursbruk og gir materialer nytt liv. For eksempel er tannbørstehåndtaket laget av resirkulert plast som stammer fra matbeholdere, og emballasjen er laget av resirkulerte papirfibre fra papirbaserte produkter.

De resterende 10 prosentene består hovedsakelig av børstehårene, som er 100 prosent biobaserte, og emballasje-etiketten som er laget av FSC-sertifisert papir fra ansvarlig forvaltede skoger.

Miljøvennlig tannbørste med skandinavisk design

Tro til skandinavisk design har Jordan Green Clean et moderne og minimalistisk utseende, og bruker kun de materialene som er nødvendige for å sikre en komfortabel tannpussopplevelse.

Designer Andreas Engesvik har fokusert på å skape et design som er like vakkert som det er bærekraftig, og dermed skape et produkt som passer perfekt inn i hjertet av skandinavisk design.

– Jeg må innrømme at jeg er veldig stolt av sluttresultatet. Denne tannbørsten representerer det aller beste av begge verdener: Den er svært estetisk og funksjonell, samtidig som den er miljøvennlig, sier Engesvik.

Dermed trenger du ikke å gå på kompromiss med verken bærekraft, funksjonalitet eller estetikk. Tannbørsten er tilgjengelig i soft og medium, og kommer i fire forskjellige farger – noe som gjør den til en fin detalj på badet ditt.

Vi utvider Green Clean-serien

Men én miljøvennlig tannbørste er ikke nok for oss – derfor utvider vi Green Clean serien med flere grønne produkter. Hele porteføljen har fokus på ressursbruk uten at det går ut over kvaliteten på din munnpleie.