SensiWhite: Hvitere tenner med skånsom tannkrem

Drømmer du om et hvitt smil? Hva om vi sier at det finnes en tannkrem som gir god beskyttelse mot hull og ising, og fjerner misfarging slik at du får frem tennenes naturlige hvithet? Ja, nettopp det gjør SensiWhite.

SensiWhite er en skånsom serie med svanemerkede tannkremer fra Jordan. Den kommer i variantene Enamel Protection og Sensitivity Protection.

Jordan Sensiwhite Enamel Protection

enamel

Enamel Protection fjerner misfarging og reparerer begynnende emaljeskade. Den svanemerkede tannkremen er spesielt formulert for å styrke tannemaljen, samtidig som den polerer bort flekker på tennene.

Den har en god smak og inneholder fluor for å bekjempe karies og for frisk pust.

Hvem passer denne tannkremen for?

Enamel Protection passer deg som ønsker å styrke og ta bedre vare på tannemaljen, samtidig som du ønsker å få frem tennenes naturlige hvithet.

Jordan Sensitivity Protection

Sensitivity Protection fjerner misfarging og gir langvarig beskyttelse mot ising i tennene – ved bruk to ganger daglig. Tannkremen er spesielt utviklet for å redusere smertefull følsomhet for tennene for kulde, varme, syrer eller søtsaker. Den er tillegg Svanemerket.

Jordan SensiWhite

Hvem passer denne tannkremen for?

Sensitivity Protection passer deg som sliter med ising i tennene, men som samtidig ønsker å få hvitere tenner.

God tannhelse med SensiWhite

Regelmessig tannpuss er essensielt for god munnhelse med friske og sunne tenner. For å rengjøre tennene ordentlig trenger du ikke bare en god tannbørste, men også en tannkrem som dekker dine behov.

Det anbefales at du pusser tennene minst to ganger hver dag – fordelt på morgen og kveld. Den optimale tannpussen varer i omtrent 2 minutter. Doser en liten mengde tannkrem på tannbørsten og puss i vei!