SensiWhite fra Jordan

SensiWhite er en skånsom serie med svanemerkede tannkremer fra Jordan. Den kommer i variantene Enamel Protection og Sensitivity Protection.

Jordan Sensiwhite Enamel Protection

SensiWhite Enamel Protection fjerner misfarging og reparerer begynnende emaljeskade. Den svanemerkede tannkremen er spesielt formulert for å styrke tannemaljen, samtidig som den polerer bort flekker på tennene.

Den har en god smak og inneholder fluor for å bekjempe karies og for frisk pust.

Hvem passer denne tannkremen for?

Denne tannkremen passer deg som ønsker å styrke og ta bedre vare på tannemaljen, samtidig som du ønsker å få frem tennenes naturlige hvithet.

Jordan SensiWhite Sensitivity Protection

SensiWhite Sensitivity Protection fjerner misfarging og gir langvarig beskyttelse mot ising i tennene – ved bruk to ganger daglig. Tannkremen er spesielt utviklet for å redusere smertefull følsomhet for tennene for kulde, varme, syrer eller søtsaker. Den er tillegg Svanemerket.

Hvem passer denne tannkremen for?

Sensitivity Protection passer deg som sliter med ising i tennene, men som samtidig ønsker å få hvitere tenner.

Les også: Hvordan fjerne misfarging på tennene?

God tannhelse med SensiWhite

Regelmessig tannpuss er essensielt for god munnhelse med friske og sunne tenner. For å rengjøre tennene ordentlig trenger du ikke bare en god tannbørste, men også en tannkrem som dekker dine behov.

Det anbefales at du pusser tennene minst to ganger hver dag – fordelt på morgen og kveld. Den optimale tannpussen varer i omtrent 2 minutter. Doser en liten mengde tannkrem på tannbørsten og puss i vei!

Les også: Hvordan pusse tennene?

SensiWhite fra Jordan

Relaterte artikler

toothpaste ingredients on a blue table

Ingredienser i tannkrem - hva betyr de?

Har du noen gang lest ingredienslisten på baksiden av en tannkremtube og tenkt "hva betyr disse ordene egentlig"? Vi tok en tur til Jordan-laben i…

Les mer

Hvilken tannkrem er best?

Vi er brennende opptatt av å ta vare på tennene dine, og for å imøtekomme individuelle behov, har vi utviklet ulike tannkremer slik at du…

Les mer
Green Clean-serien

Vi utvider Green Clean-serien med flere produkter

Den bærekraftige tannbørsten Jordan Green Clean er blitt svært godt tatt i mot i markedet. Derfor utvider vi Green Clean-serien med flere bærekraftige produkter. Hils…

Les mer