Green Clean - svanemerket tannkrem fra Jordan

Svanemerket ble opprettet av myndighetene for å gi deg som forbruker troverdig informasjonen du trenger for å ta gode og informerte miljøvalg. Det er en helhetlig merkeordning som stiller krav til miljø, helse og etikk. De strenge kravene til Svanen omfatter all miljøpåvirkning fra hele livssyklusen til produktet.

Svanemerking av tannkrem

Svanen krever detaljert dokumentasjon på at alle krav er oppfylt og alt blir nøye kontrollert. Når det gjelder svanemerking av tannkrem er kravene blant annet at produktene ikke skal inneholde hormonforstyrrende stoffer. De har også strenge krav til aroma-/smaksstoffene i tannkremen og også til innhold av miljøskadelige stoffer.

Tannkrem som er Svanemerket skal heller ikke inneholde mikroplast. Visste du at det har vært forbudt å bruke mikroplast i svanemerkede produkter til hud, hår og tenner siden 2014?

Tannkrem fra Jordan er Svanemerket

Jordan har kommet med fire tannkremer for voksne som oppfyller alle Svanemerkets krav. Tannkremene finner du i utvalgte dagligvarebutikker og apotek: Vitusapotek, Apotek1 og Boots. Dette er de Svanemerkede tannkremene fra Jordan:

Green Clean Tannkrem for voksne er 100 prosent vegansk og inneholder kun nøye valgte ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare i naturen. 98 prosent av ingrediensene har naturlig opprinnelse. I tillegg har også emballasjen opptil 50 prosent resirkulert plast som stammer fra matbeholdere.

SensiWhite Enamel Protection er spesielt formulert for å styrke tannemaljen, samtidig som den polerer bort flekker. Tannkremen passer deg som ønsker å styrke og ta litt bedre vare på tannemaljen, samtidig som du ønsker å få frem tennenes naturlige hvithet.

SensiWhite Sensitivity Protection er spesielt utviklet for å redusere smertefull følsomhet for tennene for kulde, varme, syrer eller søtsaker. Tannkremen passer deg som sliter med ising i tennene, men som samtidig ønsker å få hvitere tenner.

SensiWhite fra Jordan

Clinic Dry Mouth Relief er spesielt utviklet for å lindre symptomer på tørr munn. Den har også et skånsomt skummemiddel som bidrar til å redusere tannkjøttirritasjon.

Jordan Gentle Whitening er en skånsom hvithetstannkrem som gir dokumentert hvite tenner etter 2 ukers bruk. Tannkremen er utviklet for å være snill mot både tannkjøtt og tannemalje.

Jordan Clinic Gum Protector har et mildt skummemiddel og passer deg som har sensitivt tannkjøtt. Tannkremen bidrar i tillegg til å holde tannkjøttet sunt.

Tannkrem fra Jordan

Relaterte artikler

toothpaste ingredients on a blue table

Ingredienser i tannkrem - hva betyr de?

Har du noen gang lest ingredienslisten på baksiden av en tannkremtube og tenkt "hva betyr disse ordene egentlig"? Vi tok en tur til Jordan-laben i…

Les mer

Hvilken tannkrem er best?

Vi er brennende opptatt av å ta vare på tennene dine, og for å imøtekomme individuelle behov, har vi utviklet ulike tannkremer slik at du…

Les mer
Green Clean-serien

Vi utvider Green Clean-serien med flere produkter

Den bærekraftige tannbørsten Jordan Green Clean er blitt svært godt tatt i mot i markedet. Derfor utvider vi Green Clean-serien med flere bærekraftige produkter. Hils…

Les mer