Green Clean-serien fra Jordan startet som én tannbørste, men ikke hvilken som helst. Det skulle være vår mest miljøvennlige tannbørste. Derfor ble den utformet med både deg og miljøet i tankene slik at du kan ta vare på tennene med god samvittighet. Ikke lenge etter kom vi med Green Clean Kids. Den samme gode tannbørste, tilpasset for barn i alderen 5-10 år.

Fikk du med deg at den miljøvennlige tannbørsten vår ble kåret til vinner av prisen Best Recycled Plastic Product Award i 2019? Det er EPRO som står bak prisen med hensikten om å anerkjenne innovative og bærekraftige produkter av resirkulert plast.

Nye Green Clean-produkter

Når vi nå skulle lansere flere bærekraftige produkter i Green Clean-serien var prinsippet det samme: Det skal være fokus på god funksjonalitet, moderne design og bærekraftige materialer. Dette er de nye produktene våre:

Green Clean Tannkrem

Med miljøet i bakhodet har vi nøye valgt naturlige ingredienser som er lett biologisk nedbrytbare i naturen, og derfor inneholder Green Clean Tannkrem ingredienser med 98 prosent naturlig opprinnelse.

Green Clean Tannkrem

Tannkremen inneholder fluor og xylitol som i kombinasjon vil gi deg sterke tenner og den beste beskyttelsen mot plakk og hull i tennene. Den inneholder også ekstrakt av grønn te kjent for antioksidantegenskaper. Antioksidanter beskytter cellene i kroppen mot frie radikaler. Den har også et mildt skummende middel og er Svanemerket. Green Clean Tannkrem for voksne er 100 prosent vegansk og sertifisert av Vegan Society.

Green Clean Flosser

Jordan Green Clean Flosser sitt håndtak er laget av 100 prosent resirkulert og FDA-godkjent plast som stammer fra matbeholdere, for eksempel yoghurtbegre.

Selve emballasjen er laget av resirkulerte papirfibre fra papirbaserte produkter, mens etiketten er laget av FSC-sertifisert papir – som sikrer at den kommer fra bærekraftig forvaltede skoger.

Green Clean-serien: Flosser

Green Clean Tannstikkere

Vi har byttet ut plastbeholderen til tannstikkerne våre og laget emballasje av med mer miljøvennlige materialer. Emballasjen for tannstikkerne er laget av resirkulerte papirfibre fra papirbaserte produkter – altså er den 100 prosent plastfri. Emballasjen er også FSC-sertifisert, noe som sikrer at materialene stammer fra bærekraftig forvaltede skoger.

Green Clean Tannstikkere

Green Clean Junior tannkrem

Endelig en Green Clean tannkrem for barn! Juniortannkremen har en mildere og mer barnevennlig smak, men gir fullgod flurbeskyttelse for permanente tenner. I likhet med voksentannkremen vår, inneholder den 98 prosent naturlige og biologisk nedbrytbare ingredienser. Green Clean Junior tannkrem er svanemerket og vegansk, og utviklet med både barns tannhelse og planeten i tankene.

Green Clean barnetannkrem

Green Clean tradisjonell tanntråd

Et naturlig og bærekraftig valg for deg som foretrekker tradisjonell tanntråd. Green Clean Tanntråd rengjør effektivt og enkelt, og tar liten plass siden den perforerte bakplaten kan tas av. Emballasjen er laget av 100 prosent resirkulert papp, mens snellen er laget av 100 prosent resirkulert og FDA-godkjent forbrukerplast fra matbeholdere.

Green Clean tanntråd

Relaterte artikler

Ultralite tannbørste.FOTO

Miljøvennlig tannbørste? Ja, visst er det mulig

Miljø er i fokus i større grad enn noensinne – og det er det selvfølgelig hos oss også. Derfor har vi lansert to nye tannbørster…

Les mer

Hvordan få mest mulig ut av tannkremtuben

Opptatt av å ta grønne valg i hverdagen? Da kjenner du kanskje til Green Clean allerede. Men har du lagt merke til baksiden på tuben?…

Les mer

Hvorfor velge ultrasoft bust?

En ultrasoft bust er ekstra skånsom mot både tenner og tannkjøtt. Mange pusser nemlig tennene for hardt. Ved å velge en tannbørste med ultrasoft bust…

Les mer